fbpx

Connect to Collaborate &Innovate

Bij Turn for Service verwelkomen we enthousiaste partners die onze producten willen verkopen en distribueren. Of u nu nationaal of internationaal actief bent, wij bieden mogelijkheden voor samenwerking die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen en marktstrategieën.

Waarom met ons samenwerken?

Innovatieve Producten: Onze producten, zoals de IXI, bieden unieke oplossingen voor de horeca en retailsector, waardoor u een competitief voordeel behaalt op de markt.

Ondersteuning: Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan onze resellers, inclusief marketingmateriaal, technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat u succesvol kunt zijn in de verkoop van onze producten.

Flexibiliteit: Ons partnerprogramma is flexibel en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en marktomstandigheden.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in het worden van een reseller van onze producten of als u meer informatie wilt ontvangen over ons partnerprogramma, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

We kijken ernaar uit om van u te horen en om samen te werken aan het leveren van innovatieve oplossingen aan klanten over de hele wereld.