fbpx

Elevate Your Service

Onze inspiratie voor ixi ontstond uit de uitdagingen waar bedienend personeel vaak mee te maken heeft in de horeca. Lange wachttijden voor gasten en gemiste signalen voor bestellingen en betalingen zijn een veelvoorkomende problemen. Door onze eigen ervaringen te bundelen, bedachten we een simpele maar effectieve oplossing: de IXI – een discrete manier om aan te geven dat hulp gewenst is.

Het concept: TURN FOR SERVICE

Met de IXI kunnen gasten eenvoudig aangeven wanneer ze willen bestellen of afrekenen door simpelweg de lamp om te draaien. Het personeel merkt direct op wanneer de lamp rood kleurt en hierdoor sneller reageren, en dan horen wij u al denken ‘’mijn personeel mitst nauwelijks iets of mijn gasten zijn altijd tevreden’’ echter uit onderzoeken door ons en derde blijkt dat dit vaak niet het geval is en er altijd ruimte voor verbetering is.

Funtionaliteit en Esthetiek

De IXI is niet alleen een praktisch signaallamp, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Met zijn aantrekkelijk design en sfeerverlichting voegt het een vleugje klasse toe aan elke horecagelegenheid. Bovendien fungeert het als een handig communicatiemiddel tussen horecaondernemers en zijn gasten, en ixi is voor u als ondernemer een handig managementinstrument, u monitort in een oogopslag hoe het personeel functioneert.

Eenvoud

Met eenvoudige installatie en zonder gedoe met draden of ingewikkelde koppelingen met uw kassasysteem, biedt de IXI een elegante oplossing voor betere service zonder gedoe.

Bij Turn for service zijn we gepassioneerd om de horeca-ervaring te verbeteren, zowel voor gasten als personeel. We staan altijd klaar om te helpen bij het optimaliseren van de service in uw bedrijf met onze innovatieve oplossingen. Kijk ook gerust op onze website voor meer informatie over het product.